Експерти от американската агенция iSeeCars посочиха най-надеждните 10-годишни автомобили по отношение на

...
Експерти от американската агенция iSeeCars посочиха най-надеждните 10-годишни автомобили по отношение на
Коментари Харесай

Ето кои са най-сигурните 10-годишни автомобили на 2022 г., според експерти

Експерти от американската агенция iSeeCars посочиха най-надеждните 10-годишни коли във връзка с цена, качество и устойчивост. За сформиране на ранглиста са проучени над 2 милиона коли на пазара втората ръка, като от тях са определени моделите с най-дълъг експлоатационен живот и най-ниска цена.

Въз основа на резултатите от изследването специалистите на iSeeCars избраха 20-те най-хубави автомобила на възраст 10 години с най-дълъг експлоатационен живот и най-ниска цена за 1000 благи (1609 километра) пробег. За да се дефинира цената на всяка кола на 1000 благи, е взета междинната стойност на използван автомобил и тя е разграничена на приблизителния оставащия му живот.

От iSeeCars посочват, че цените на използваните коли падат доста постепенно, само че остават на рекордно високи равнища. Въпреки това, пазарът за 10-годишни транспортни средства има отлични оферти за коли, които костват доста по-малко от 1-5-годишни автомобили и към момента имат 80 000 или повече благи оставащ живот. Според новото изследване на някои модели на Toyota и Honda им остават повече от 125 000 благи пробег, преди да настъпи огромна щета, което ги прави рационална инвестиция, пише automedia.investor.bg.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР